even opfrissen: Alexander Techniek

Soms heb je even een opfrisser nodig. Een ‘Aha erlebnis’. Hoe het ook al weer was. Vandaag was het tijd voor een opfrisser van Alexander techniek.

‘k Merk steeds meer hoeveel profijt ik heb van Alexander Techniek; steeds beter kan ik meer ontspannen staan, lopen en zitten. Het is alsof ik minder spieren nodig heb om hetzelfde te bereiken. En dat op zich is merkbaar voor anderen in mijn houding.

anders voor een groep staan

Met name als ik voor groepen sta, wat mij regelmatig mag gebeuren, ervaar ik dat er subtiel anders op mij gereageerd wordt. ‘k Kan nog niet goed aangeven wat het nou precies is, maar ik merk wel degelijk een verandering.

Eigenlijk zou iedereen die regelmatig optreedt of voor groepen staat minimaal enkele Alexander Techniek lessen moeten volgen. Gewoon om te ervaren hoe anders het kan en hoe anders het is. Het blijft een aanrader… 🙂

opfrissen en voelen

En hoewel ik nu heel veel lessen gevolgd heb in Alexander Techniek, merk ik ook dat af en toe even opfrissen heel fijn is. Even weer alles ‘goed voelen’, even weer een optimale houding ervaren. Daarna is het allemaal weer veel en veel gemakkelijker… 🙂

Hoewel ik genoot van 4 dagen geplande #rust, was dit een extra cadeautje…


 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Delen kan alleen door vermenigvuldigen...

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.