Nicole Zoontjens – acupunctuur en meer

Nicole Zoontjens - de behandelaren - CreativeHealth.nlNa een carrière switch heeft Nicole Zoontjens zich, na jaren van intensieve studie, helemaal toegelegd op acupunctuur, NEAT en Qi Gong. En de resultaten van haar behandelingen zijn geweldig!

Met Nicole heb ik een groot deel van de NAET behandelingen doorlopen; met spiertesten en acupunctuur geef je je hersenen een reset hoe je lichaam met bepaalde stoffen om kan gaan. Dit werkt uitstekend tegen allergieën of verstoringen van voedselopname.

Daarnaast beschikt zij over bijzondere technieken voor pijnbestrijding die ook écht werken.

Nicole neemt altijd de tijd voor een goed gesprek om helder te krijgen waar je nou last van hebt en hoe zij daar, met haar behandelingen, een rol in kan hebben.

Meer lezen over Nicole en de behandelingen die zij voorstaat of wil je een afspraak maken? Haar website geeft antwoord: AcupunctuurMierlo.nl

 


De artikelen op deze site over Acupunctuur en meer / Nicole Zoontjens:

BewarenBewaren

  • accupunctuur, proteïnen en verkoudheid - CreativeHealth.nlacupunctuur, proteïnen en verkoudheid
    Veel issues heb ik nu met acupuntuur opgelost, maar er zijn nog wat hardnekkigheden en onbekendheden waar ik graag verbetering in zou zien. Dus gaan we
  • verkoudheid te lijf met accupunctuur - creativehealth.nlverkoudheid te lijf met acupunctuur
    ‘k Had al een afspraak staan bij mijn favoriete acupuncturist, Nicole Zoontjens. Maar ik was verkouden… zouden we daar iets aan kunnen doen?