Thomas Werrelman – Tower Optics

Thomas Werrelman - Tower Optics - CreativeHealth.nl

Een mooi brilmontuur is leuk, maar uitstekende glazen die perfect in dat montuur gezet zijn... Thomas Werrelman van Tower Optics zorgt daarvoor!

Mijn vorige opticien kreeg het niet voor elkaar om mijn (eerste) multifocale bril juist afgesteld te krijgen. Zelfs het bestellen van nieuwe glazen hielp niets... Toen werd mij Thomas Werrelman aangeraden. Geen keten, geen franchise, geen flitsende reclamecampagnes; gewoon een onafhankelijke opticien die zijn vak verstaat.

En dat heb ik meteen gemerkt. Hij heeft alles nagemeten: mijn bril, de glazen en hoe het montuur op mijn neus stond. Binnen een half uur was hij erachter! De bril was gewoon verkeerd afgesteld. Het juiste middelpunt voor ver zien stond niet recht voor mijn pupil. Na wat bijstellen en -buigen kon ik perfect zien door mijn bril!

Sindsdien ga ik altijd naar Thomas toe. Voor een nieuwe zonnebril op sterkte of gewoon voor nieuwe sterkere glazen. Want waar Thomas helaas niets aan kan doen, is dat mijn ogen elk jaar een klein beetje slechter worden.

Heb je een nieuwe bril nodig? Of lukt het niet om de juiste brillenglazen te vinden? Dan raad ik zeker Tower Optics van harte aan.

PS: zijn collectie monturen is ook niet te versmaden... 🙂

 


De artikelen op deze site over Tower Optics / Thomas Werrelman:BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren