Johan Gruijters – 25tien

Johan Gruijters - de professionals - CreativeHealth.nlAls je niet van sporten houdt, hoe ga je dan bewegen? Dat was een van de eerste vragen die ik in februari 2018 aan Johan Gruijters stelde.

Johan ken ik al heel veel jaren via Twitter als @25tien; we volgden elkaar en wisten zo steeds meer van elkaar.  Uiteraard probeerde hij zo af en toe mij te prikkelen over bewegen, daar is hij immers personal trainer voor. Geen pushen, maar vriendelijk 'prikken'. Maar die boot hield ik toch telkens af. Want ik heb een hekel aan sporten. Ook al heb ik 6 jaar lang 3x in de week Kieser Training gedaan.

Maar ja, het probleem van een hoog vetpercentage (ondanks dat ik een 'gezond' gewicht heb) leek niet op te lossen. En mijn onderzoeken leidden ertoe dat HIIT (High Intensity Interval Training) toch het beste zou kunnen zijn... dus maar contact gezocht. Nu is Johan mijn personal trainer.

Johan is vriendelijk en aardig. En zeker niet te vergelijken met van die schreeuwende instructeurs die je wel eens op tv ziet. Hij geeft je aanwijzingen en oefeningen op maat. Zo heeft hij speciaal voor mij eenvoudige oefeningen ontworpen die ik op elke hotelkamer kan uitvoeren. Want met al die overnachtingen elders is een sportschoolabonnement voor mij niet haalbaar.

Meer weten over Johan en hoe hij jou kan helpen? Kijk op de website 25tien.nl voor veel voorbeelden en ook video's.

 

 

 


De artikelen op deze site over 25tien / Johan Gruijters: